Näitä Käyttöehtoja Sovelletaan Verkkotuotteen Sisältöä Koskien Tämän Verkkotuotteen Käyttäjiin (Käyttäjä).

 

1. SOPIMUKSEN TEKEMINEN JA TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN
1.1 Sopimukset, jotka koskevat sivuston www.kengatsalomon.fi kautta tehtäviä tilauksia, tehdään suomen kielellä. Pyydämme huomioimaan, että tuotteita ei myydä alle 18-vuotiaille. Jos olet alle 18-vuotias, tulee huoltajasi hyväksyä ja vahvistaa tilauksesi.
1.2 Kun napsautat tilausvaiheen lopuksi painiketta "Lähetä tilaus", teet sitovan tilauksen ostoskorissasi olevista tuotteista. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi tilauksesi rekisteröinnin jälkeen. Sitova sopimus syntyy joko hetkellä, jolloin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse, tai tilauksen toimitushetkellä sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aiemmin. Huomaathan, että ennakkoon maksettavat (varatut) tuotteet lähetetään kun olemme vastaanottaneet tilaamiesi tuotteiden hinnan sekä toimituskulut kokonaisuudessaan. Tämän vuoksi pyydämme sinua maksamaan ostoksesi välittömästi sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen, kuitenkin vähintään 7 päivän kuluessa.
1.3 Huomaathan, että emme ole velvollisia toimittamaan tilaustasi, mikäli oma tavarantoimittajamme ei toimita meille tilauserää oikein tai ajallaan, vaikka olemme toimineet asianmukaisesti tuotetilauksia tehdessämme. Tätä poikkeusta kuitenkin sovelletaan vain siinä tapauksessa, että emme ole ottaneet vastuuta siitä, ettei tuotetta kyetä toimittamaan. Lisäksi edellytetään, että olemme ilmoittaneet sinulle tilanteesta ilman aiheetonta viivytystä ja että emme ole ottaneet hankintariskiä tilattujen tuotteiden osalta. Mikäli tuotetta ei ole saatavilla, hyvitämme maksamasi hinnan ilman aiheetonta viivytystä.
1.4 Emme ole velvollisia hankkimaan tilattua tuotetta muualta (hankintariski). Tämä pätee myös merkittömien tuotteiden (joiden osalta ainoastaan tuotteen tyyppi ja ominaisuudet on kuvattu) tilauksiin. Olemme velvollisia toimittamaan ainoastaan varastostamme sekä siitä varastosta, jonka olemme tilanneet toimittajiltamme.

 

2. HINNAT, TOIMITUSKULUT JA PIKATOIMITUS
2.1 Tuotteen kauppahinta määräytyy verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitetun hinnan mukaan. Pidätämme, tai yhteistyökumppanimme pidättää omistusoikeuden tuotteisiin siihen saakka, kunnes kauppahinta on maksettu kokonaisuudessaan.
2.2 Me vastaamme toimituskuluista muutoin kuin pikatoimitusten osalta.
2.3 Pyrimme toimittamaan tuotteet 3–5 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli emme ole toimittaneet tuotetta seitsemän päivän kuluessa tai kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, voit luonnollisesti peruuttaa tilauksesi.
2.4 Tiettyjen tilausten osalta sinun on mahdollista valita toimitustavaksi pikatoimitus. Tilausta tehdessäsi näet, onko pikatoimitus valittavissa tilauksellesi ja mitkä pikatoimituksen kustannukset ovat. Mikäli valitset toimitustavaksi pikatoimituksen, tuotteesi toimitetaan 1–3 työpäivän kuluessa. Mikäli tuotteesi ei saavu tuon ajan kuluessa, hyvitämme luonnollisesti maksamasi toimituskulut.

 

3. MAKSAMINEN
3.1 Hyväksymme säännönmukaisesti seuraavat maksutavat: lasku, ennakkomaksu, PayPal, luottokortti ja verkkopankki. Varaamme oikeuden olla hyväksymättä tiettyjä maksutapoja sekä vastaavasti hyväksyä maksuja vain tietyistä valtioista ja/tai kehottaa käyttämään toista maksutapaa. Jos maksat kortilla, varaamme oikeuden tehdä katevarauksen tilaushetkellä maksun turvaamiseksi. Vastaat itse maksutapahtumista aiheutuvista kustannuksista.
3.2 Jos maksat luottokortilla, tilaus veloitetaan kortiltasi, kun lähetämme tuotteesi.
3.3 Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että lähetämme sinulle laskut ja muut tositteet yksinomaan sähköisessä muodossa.

 

4. LAKISÄÄTEINEN PERUUTTAMISOIKEUS
4.1 Mikäli haluat palauttaa tuotteita, voit käyttää palautuskorttia, jonka olet saanut tilauksen tekemisen yhteydessä. Voit myös tulostaa palautuskortin asiakastililtäsi. Mikäli sinulla ei ole tulostinta käytettävissäsi, et saa palautuskorttia ladattua tai tarvitset uuden palautuskortin, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme saadaksesi uuden palautuskortin (asiakaspalvelun yhteystiedot löydät alta). Autathan meitä välttämään turhia kuluja käyttämällä palautuskorttia aina, kun palautat tuotteita.
4.2 Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 30 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä, kun sinä tai osoittamasi kolmas taho (muu kuin rahdinkuljettaja) on saanut tilaukseen kuuluvan viimeisen tuotteen haltuunsa.
4.3 Peruuttamisoikeutta käyttääksesi sinun on ilmoitettava meille (Kungsparksvägen, 434 394 Kungsbacka, Ruotsi; faksi: +46 300 56 45 366; sähköposti: sales@kengatsalomon.fi) yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi postitse, faksilla tai sähköpostilla) päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Halutessasi voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta tämä ei ole pakollista.
4.4 Voit myös täyttää ja lähettää peruuttamislomakkeen tai muun yksiselitteisen ilmoituksen verkossa käyttäen yhteydenottolomaketta, joka löytyy verkkosivuiltamme. Mikäli lähetät peruuttamisilmoituksen sivustomme kautta, lähetämme sinulle vastaanottokuittauksen viipymättä (esimerkiksi sähköpostitse). Sinun katsotaan peruuttaneen sopimus määräajassa, mikäli lähetät peruuttamisilmoituksesi ennen peruuttamisajan päättymistä.

 

5. 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
5.1 Lakisääteisen peruuttamisoikeuden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden palauttaa tilaamasi tuote 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä tarkoittaa, että voit 14 päivän peruuttamisajan jälkeenkin vetäytyä sopimuksesta palauttamalla tuotteen meille 30 päivän kuluessa siitä, kun sinä tai osoittamasi kolmas osapuoli on saanut tilaukseen kuuluvan viimeisen tuotteen haltuunsa.
5.2 Lähettämäsi tuote katsotaan palautetuksi 30 päivän määräajan kuluessa, jos jätät tuotteen palautuskortissa ilmoitetun rahdinkuljettajan kuljetettavaksi kyseisen ajan kuluessa. Voit käyttää 30 päivän palautusoikeuttasi siinä tapauksessa, että et ole muuta kuin enintään kokeillut tuotetta vastaavasti kuin kaupassa asioidessa ja että palautat tuotteen täysimääräisenä ja alkuperäisessä kunnossaan eli vahingoittumattomana ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Kun arvioit tuotteen kuntoa, ominaisuuksia tai toimivuutta, voit tavanomaisella tavalla avata tai poistaa tuotteen pakkauksen todetaksesi sen ominaisuudet ja toimivuuden sekä tutkiaksesi tuotetta vastaavasti kuin kaupassa asioidessa on tapana. Vastaat ainoastaan sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on aiheutunut tuotteen epäasianmukaisesta käsittelystä sen kunnon, ominaisuuksien ja toimivuuden arvioimisessa. Huomaathan, että jos pyydät meitä aloittamaan tilaamasi palvelun toimittamisen ennen 30 päivän palautusajan päättymistä, olet velvollinen maksamaan meille kohtuullisen korvauksen palveluista jotka olemme toimittaneet sinulle ennen kuin peruutit sopimuksen.
5.3 Lakisääteisen 14 päivän peruutusajan kuluessa peruuttamisoikeutesi määräytyy yksinomaan kyseistä oikeutta koskevien säännösten mukaisesti. Tarjoamamme palautusoikeus ei rajoita lakisääteistä takuuta, johon olet oikeutettu vetoamaan lisäehdoitta.
5.4 Palautusoikeus ei koske lahjakortteja.

 

6. MAKSUJEN PALAUTUS
Tilimaksujen ja tilisiirtona toteutettujen ennakkomaksujen palautukset maksetaan sille tilille, jota käytit maksamiseen. Huomaathan, että saatat joutua erikseen ilmoittamaan meille tilitietosi palautusta varten. Jos käytit maksuun PayPalia tai luottokorttia, palautus maksetaan Paypal- tai luottokorttitilillesi. Jos maksoit ostoksesi lahjakortilla, hyvitämme palautettavan summan lahjakorttitilillesi.

 

7. ASIAKASPALVELU
Jos tarvitset apua, ota vieraile meihin yhteyttä.

 

8. LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU JA MUUT TIEDOT
8.1 Virhevastuumme määräytyy sovellettavan lain mukaan. Mikäli huomaat tuotteessa virheen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, vaikka tuotteen palautusaika olisi jo kulunut umpeen. Vastaamme kaikista virheistä, jotka olivat tuotteessa sen saadessasi, vaikka virhe havaittaisiin vasta myöhemmin. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa havaitsemastasi virheestä kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, kun olet sen havainnut. Takuumme ei koske virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä, kohtelusta tai käsittelystä taikka tuotteen tavanomaisesta kulumisesta.
8.2 Nämä yleiset käyttöehdot ovat saatavilla osoitteessa www.kengatsalomon.fi. Voit myös tulostaa tai tallentaa nämä ehdot käyttämällä selaimesi tallennustoimintoa (yleensä "Tiedosto" -> "Tallenna nimellä").
8.3 Voit arkistoida tilauksesi tiedot lataamalla yleiset sopimusehdot ja tallentamalla tilausprosessin viimeisellä sivulla olevan tilausyhteenvedon selaimesi tallennustoiminnon avulla. Voit myös odottaa automaattista tilausvahvistusta, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse antamaasi osoitteeseen sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksesi. Tilausvahvistus sisältää tilauksesi tiedot ja sopimusehtomme. Voit helposti tulostaa tai tallentaa ne sähköpostiohjelmallasi.
8.4 Pyrimme ensisijaisesti ratkaisemaan välillämme mahdollisesti ilmenevät erimielisyydet neuvottelemalla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuin otat yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan, sinun tulee olla yhteydessä lähimmän maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).